Foråret skydes i gang den 10. marts
Generalforsamling i Storkene.dk på Barresøgård

Lagt på Storkene.dk den 4. februar 2018

Vi går storken i møde

Det går mod lysere tider. Mod forår og sommer. Og dog så ved vi godt, at netop årets første måneder er tiden, hvor vinteren ofte bliver strengere. Vi ser fremad med forventning og længsel, men det kan være så svært at vente til forårssolen, varmen og vores trækfugle - og naturligvis storkene - er retur.

Alligevel drister vi os til at tage hul på foråret den 10. marts, hvor vi holder årets generalforsamling i de sædvanlige idylliske omgivelser på besøgsbondegården Barresøgård i Lynge.

Udover muligheden for at høre mere om hvad bestyrelsen har bedrevet det forgange år, kigger vi vanen tro frem mod en ny og spændende sæson 2018.

Efter generalforsamlingen vil du kunne høre og se et spændende billedforedrag af formand for Storkene.dk Jess Frederiksen, der tager sit udgangspunkt i Spanien, hvortil foreningen har en medlemstur i april måned.  Du vil kunne se og høre historien bag nogle helt fantastiske billeder taget af Hans Skov og Merete Carøe i april 2017, ligesom du vil få indblik i hvorfor storken trives så godt i Spanien, at bestanden faktisk er tidoblet over de sidste 30 år.

Lille billedeteaser kan ses her!

Under både foredrag og generalforsamling vil der være kaffe, te, saft og kage.

Alle er velkomne, men husk, at det kun er medlemmer der har betalt kontingent der kan stemme til generalforsamlingen.


Den idylliske Barresøgård er som altid rammen om arrangementer i Storkene.dk (Foto: Barresøgård)


Tid og sted:

Den 10. marts 2018 kl. 14.00-16.00

Barresøgård, Slangerupvej 29, 3540 Lynge

Tilmelding til næstformand Lars Juel Sørensen:

E-mail: barresoe@gmail.com / Telefon: 22 78 27 26