Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift             
   Om os
   Projekter
   Om storken
   Sponsor
   Privatlivspolitik hos Storkene.dk
   Kontakt
   Cookies
Storkene

Holdninger
Bæredygtighed

   
STORKENE.DK har klare holdninger og målsætninger!
De fleste fugleinteressede har en holdning til storke og hvad der skal til, for at få flere storke til at yngle. STORKENE.DK har også en klar holdning til hvordan vi mener man kan få storken tilbage til Danmark som ynglefugl.
 
 
1. Storkene.dk ønsker at bidrage med almen information om storken generelt og ønsker at ophjælpe en naturlig vildtlevende bestand af storke

 
2. Storkene.dk støtter redeopsætning på egnede lokaliteter for at tiltrække storke, samt at der arbejdes langsigtet for at landskabet gøres mere attraktivt for storke.
 
3. Storkene.dk mener, at omstrejfende storke fra det skånske opformeringsprojekt og andre storkeprojekter, skal være velkomne i Danmark. De er et faktum man må acceptere. Disse omstrejfende projekstorke har hidtil vist en naturlig adfærd under deres ophold i Danmark og søger føde i vådområder og på høsletenge. Disse storke skaber stor glæde i befolkningen ved deres blotte tilstedeværelse. Vi mener, at man bør bedømme storkene på deres adfærd, ikke deres aner. Alle storke skal derfor være mere end velkommen på rederne i Danmark.
 
 
 
STORKENE.DK ser gerne flere storke på reden som her.
(Foto Karina Christensen)
 
 
 
 
STORKENE.DK          Tlf:     Storkene_DK@yahoo.dk
powered by webex