Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift             
   Om os
   Projekter
   Om storken
   Sponsor
   Privatlivspolitik hos Storkene.dk
   Kontakt
   Cookies
Storkene i Danmark

Nyheder

Sønderjysk storkefamilie er taget på vinterferie
Tom storkerede de næste 7 måneder
Læs mere

Storketur til Rumænien
I juni måned 2019 kan du rejse langt tilbage i tiden med Storkene.dk
Læs mere

Kig op – hobevis af storke er snart over os
Rekordmange storkeunger på vej på vingerne
Læs mere

Varm sommer giver rekord mange storkeunger
Storkeparrene har nydt godt af varmen
Læs mere

Storkepar har snydt alle
Sjællandsk storkepar har femlinger
Læs mere

Første storkepar på plads i Sønderjylland
Storkereden i Smedager er igen beboet af storkeparret
Læs mere

Vis flere nyheder


   
Velkommen til STORKENE.DK

Generalforsamling i Storkene.dk

Ikke kun storke er på programmet på generalforsamlingen. Ørnen er også med!

 
 
 
Lagt på Storkene.dk den 14. februar
 
 

I skrivende stund er der blot en måned til årets generalforsamling i Storkene.dk, der ligesom tidligere år afholdes på Barresøgård i Lynge i Nordsjælland. Som tidligere annonceret er generalforsamlingen den 12. marts. Se indkaldelsen her!

 

Udover formandsberetningen og valg til bestyrelsen, hvor naturligvis kun medlemmer har stemmeret, vil dagen komme til at byde på mange andre spændende indslag. Som det fremgår af indkaldelsen, er der i år en del  bestyrelsesmedlemmer på valg og vi håber på, at der iblandt vores medlemmer, er interesse for at stille op til bestyrelsen og dermed få mulighed for at tage del i det spændende arbejde og være med til at præge udviklingen i foreningen.
 
Ravn viser ørnen frem!

 

Den formidable naturfotograf Karl Ravn, som mange af vores medlemmer kender fra forrige års storketur til Litauen, har indvilget i at stille op til et rigtig spændende foredrag om det at være fotograf på Familie Journalen.

 
 
Karl Ravn - med kameraet parat.
 
 

Karl Ravn vil berette om en lang karriere, som har medført rejser med mange oplevelser over det meste af jorden. Han har bl.a. rejst med den kongelige familie i Danmark og Grønland, samt på officielle statsbesøg i udlandet her bl.a. Kina, Sydafrika, de Baltiske lande, Uganda og Japan.

 

Derudover har Karl Ravn været på patrulje med Sirius i Østgrønland, besøgt Jørgen Brøndlunds grav ved 79-fjorden og mødt danske udvandrere i Canada, USA, Australien, New Zealand, Argentina, Chile, Falklandsøerne, Sydafrika og rejst med de flyvende øjenlæger i Sudan.
 
 
 
Et af de flotte fotos Karl Ravn har taget af havørne!

 

At Karl Ravn har styr på at fotografere dyr og natur, kommer vi også til at se. Han vil bl.a. vise nogle af de mest fantastiske fotos af havørne, taget i Norge. Og mon ikke der kommer til at vise sig en enkelt eller to af de hundredevis af litauiske storke det blev til på den sidste tur til Litauen. Læs mere om Karl Ravn og se nogle af de formidable fotos her.
 
Efter foredraget med Karl Ravn er det blevet tid til at forkæle maven og ganen.
 
Casper Martinussen, der udover at være ekspert i montering af storkereder og ikke er bange for at klatre i højderne, er også en sand ørn foran en grill. Endnu engang er vi er så heldige, at Casper har lovet at tænde op i grillen og sørge for at fremtrylle noget lækkert mørt økologisk kød. Dertil serveres diverse tilbehør, såsom salat og flødekartofler, samt drikkevarer.
 
 
 
Grillen tændes og Casper sørger for at
vi kan få stillet sulten.

 

Prisen pr. kuvert er kun 50 kr. Dertil kommer vin, øl eller vand, der kan købes.

 

Under generalforsamlingen er der naturligvis kaffe og lidt sødt til alle.
 
Af hensyn til den begrænsede plads og bestilling af mad, skal vi venligst anmode om at man reserverer plads til arrangementet. Dette gøres ved at sende en mail til Lars Juel Sørensen, hvori man oplyser hvor mange personer man ønsker at tilmelde og om man ønsker at spise med. Klik her for at sende mail til Lars. Tilmeldingsfristen er den 2. marts.

 

Vel mødt den 12. marts kl. 14.00.
 
Se indkaldelse og dagsorden for generalforsamlingen her:


STORKENE.DK          Tlf:     Storkene_DK@yahoo.dk
powered by webex