Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk




Storkene i Portugal er spektakulære  - og du besøge dem sammen med Storkene.dk

 

Programmet for storketuren i 2024 er nu klar. Der er lagt op til en helt igennem vidunderlig tur i dagene omkring Kristi Himmelfartsferien, hvor vi både kommer sommeren i møde – og får et hav af spektakulære oplevelser. Vi kommer til at opleve storke, som man normalt ikke ser dem yngle, nemlig på klipperne ud til Atlanterhavet. Normalt er det stort set kun havfugle, der yngler på den slags lokaliteter, men nogle af storkene i Portugal har udviklet en forkærlighed for at etablere deres reder her. 


Læs mere her


Kig indenfor i Storkeshoppen

Storkene.dk har åbnet en lille shop fyldt med flotte plakater, smykker, krus og andet - alt sammen relateret til vores smukke storke. Handler du i butikken, støtter du dermed vores kamp for storken i Danmark. 


Kig indenfor her!




Støt Storkene.dk 

Når du donerer til Storkene.dk, går hele din donation til vores kamp med at få storken til at trives på de steder i Danmark, hvor den slår sig ned.

Helt aktuelt kører vi projektet "mad på storkens bord". Projektet skal øge fødegrundlaget for de lokale storkepar - og øge den generelle biodiversitet.

Vi er glade for alle beløb, store eller små - det hele varmer og glæder storken.








Vær med os på Facebook

Du kan få mange nyheder her på vores hjemmeside, men på Facebook har du mulighed for at dele dine egne historier og billeder samt chatte med teamet hos Storkene.dk.




Læs mere




Hjælp os med at hjælpe storken

Storkene.dk har ingen stor pengetank at trække på. Vi kan se, at vores arbejde med bl.a. opsætning af storkereder hjælper storken på vej.

For at fortsætte dette arbejde har vi brug for din hjælp. Uden støtte klarer vi det ikke.


Læs mere


Storkerejser med Storkene.dk

Storkene.dk arrangerer rejser til forskellige steder i Europa, hvor storken ikke er så sjælden en fugl, som den er her i landet.



Ofte går rejserne til vores nærområde, men turene kan også gå lidt længere væk. I 2018 var Storkene.dk på rejse i Spanien, ligesom vi laver rejser til de mange lande i Østeuropa, som faktisk er mere eksotisk, end man tror.

Læs mere
 



Storkene på TV Syd og TV-Midtvest

Husk at du kan se live transmission fra storkerederne i Smedager og Bækmarksbro, som er vores bud på et realityshow fra to storkefamilier.

Vi følger her de daglige gøremål for storkeforældrene, glæde, kærlighed og desværre også død. I toppen af siden finder du links til de to kameraer. 





Læs mere



Byd storken velkommen

Byd en af de flotteste fugle velkommen med opsætningen af en storkerede. Vi har et stort lager af redestativer, som er lige til at flette, fylde op med fyld og sætte op på en pæl. Men inden du beslutter dig for en storkerede, er der et par ting, du skal tage stilling til.




Læs mere




 


© Copyright 2024 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS